Τελικός προορισμός,
ένα μοναδικό φλιτζάνι καφέ

Κόστα Ρίκα
Ο καφές εδραιώθηκε στην Κόστα Ρίκα από τις αρχές του 18ου αιώνα. Οι ποικιλίες Arabica αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά στην Κεντρική κοιλάδα της Κόστα Ρίκα, όπου οι ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας – συμπεριλαμβανομένου του εύφορου εδάφους της, του μεγάλου υψομέτρου και του ψυχρού κλίματος – συνέβαλαν στην επιτυχία της καλλιέργειας καφέ στην χώρα.
Αιθιοπία
Ο καφές Arabica ανέκαθεν ευδοκιμούσε στα άγρια δάση των νοτιοδυτικών υψιπέδων της περιοχής Kafa, από όπου λέγεται ότι προήλθε και η λατινική λέξη για τον καφέ (Kafa-Coffee). Οι γεύσεις του Αιθιοπικού καφέ ποικίλουν σημαντικά με κίτρο, ή περγαμόντο ακόμα και τροπικά φρούτα που μπορούν να ανιχνευτούν γευστικά ανάλογα με την επεξεργασία τους.
Βραζιλία
O καφές αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας της Βραζιλίας. Το φυτό, αρχικά από την Αιθιοπία, για πρώτη φορά έφτασε στη Βραζιλία από Γάλλους αποίκους τον 18ο αιώνα.
Κολομβία
Ο κολομβιανός καφές συχνά θεωρείται ως ένας από της υψηλότερης ποιότητας στον κόσμο. Η Κολομβία καλλιεργεί παραδοσιακά σπόρους αραβικής καταγωγής και η μοναδική γεωγραφική της θέση καθιστά την χώρα ιδανική για την παραγωγή υψηλής ποιότητας καφέ. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 ο καφές της Κολομβίας κατάφερε να έρθει στην πρώτη γραμμή της διεθνούς προσοχής.
Mια ξεχωριστή υπόσχεση καφέ
Μια μοναδική πρόταση espresso
Διαβάστε περισσότερα
Η φάρμα βρίσκεται στην περιοχή Oromia της Αιθιοπίας και φτάνει στα 2300m τοποθετημένη σ’ ένα μέρος που μπορεί να χαρακτηριστεί ως φυσικό δάσος «συννέφων». Το αγρόκτημα φυτεύτηκε σταδιακά και είναι ηλικίας 3-4 ετών, με νέα φυτά που καλλιεργούνται κάθε χρόνο χρησιμοποιώντας σπόρους που συλλέγονται από αυτόχθονα μητρικά δέντρα. Στη φάρμα παράγονται μόνο «φυσικοί» καφέδες.
Κόκκινα φρούτα, λεμόνι, περγαμόντο και ροδάκινο είναι τα γευστικά χαρακτηριστικά αυτού του καφέ.
ETHIOPIA
Διαβάστε περισσότερα
Nariño
Η ζώνη του καφέ στη περιοχή του Nariño στην Κολομβία είναι πολύ ιδιαίτερη. Η ζώνη παραγωγής παρουσιάζει συγκεκριμένες συνθήκες με ένα συνδυασμό παραγόντων όπως 1666 ώρες ηλιακής ακτινοβολίας ετησίως και 1866 χιλιοστά (74 ίντσες) βροχόπτωσης ετησίως. Η σύσταση του εδάφους καθιστά δυνατή την καλλιέργεια καφέ σε μεγάλα υψόμετρα και μέσες θερμοκρασίες 19,9 ° C.
Σοκολάτα με νότες κακάο και κόκκινα φρούτα είναι τα γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ.
COLOMBIA
Διαβάστε περισσότερα
O decaf Ofellia παράγεται με βάση την διαθεσιμότητα συγκεκριμένων ποικιλιών, διατηρώντας την ποιότητα το άρωμα και την αίσθηση της κάθε ποικιλίας.
DECAF
Διαβάστε περισσότερα
San Gabriel
H οικογένεια Trejos καλλιεργεί καφέδες σε μικρές και διαφορετικές εκτάσεις γης. Το μέγεθος της φάρμας είναι περίπου 11 εκτάρια και καλλιεργούνται δύο ποικιλίες Cattura και Catuai. Ο συνδυασμός της ηλιοφάνειας, των διακοπτώμενων βροχοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια της νύχτας έχουν σαν αποτέλεσμα ένα άριστο περιβάλλον για την καλλιέργεια του καφέ δίνοντας καφέδες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Πλούσια αρώματα φρούτων με κυρίαρχα φράουλα και passion fruit με νότες σοκολάτας και τριαντάφυλλο είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του εξαιρετικού καφέ.
COSTA RICA
Διαβάστε περισσότερα
YELLOW BOURBON
Η φάρμα Rio Verde βρίσκεται στη μέση της οροσειράς Mantigueira περιτριγυρισμένη από δάση και καταρράκτες. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εδάφους και του κλίματος έχουν σαν αποτέλεσμα τον εξαιρετικό αυτό καφέ.
Φουντούκι με οξύτητες εσπεριδοειδών και νότες βανίλιας είναι τα χαρακτηριστικά του.
C.11
Ο συνδυασμός δύο καφέδων από την ίδια φάρμα Icatu και Catuai έχει σαν αποτέλεσμα μια ισορροπημένη γεύση με έντονα χαρακτηριστικά ξηρών καρπών και γλυκιά επίγευση.
BRAZIL
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ηρακλείτoυ, ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2641305861
6946273079
coffee.club@hotmail.com